Köp Rat Wax hos oss! - Bernhill Workshop
15888
post-template-default,single,single-post,postid-15888,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

02 jan Köp Rat Wax hos oss!

 

Med stor glädje kan vi på Bernhill Workshop härmed meddela att vi nu är svensk återförsäljare för RAT WAX. Det är ett helt nytt vax och tvättmedel för både bil och MC med matt lack. Denna revolution inom ”vax” är speciellt lämpad för fordon med en matt lack då den ger en beskyddande hinna som i sig inte ger den traditionella ”glansiga” hinna som ett vanligt vax ger! RAT WAX ger ett fullgott skydd för matta lacker och bevarar den matta ytan som man eftersträvar. Hör av er via mail eller telefon. Kontaktuppgifter hittar ni här.